Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان _ طبق مصوبه هیات وزیران در صد و شصت و هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار، تمام محصولات و تولیدهای روغن موتور اعم از بنزینی و دیزلی، مشمول قیمت‌گذاری خواهد شد. بر این اساس تمامی دستگاه‌های ذیربط نظارتی، موظف شدند که نظارت بر بازار را برای رسیدن محصول به قیمت مصوب به دست مشتری انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه صنف فروشندگان روغن موتور گفت: در گذشته روغن موتور قیمت مصوب داشته اما اکنون قانون جدیدی آمده است تا قیمت تمام برندهای روغن موتور در سامانه جامع تجارت درج شود. این کار باعث می شود تولید روغن موتورهای تقلبی در کشور متوقف شود.

در گذشته به دلیل اینکه ساماندهی در بازار روغن موتور صورت نگرفته بود، روغن موتورهای متفرقه زیاد به فروش می رفت و قیمت ها کارشناسی شده نبوده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته بود: جلسات مستمر و پیگیری‌هایی در روند طرح استقرار سامانه جامع تجارت نقش مهمی داشته است و چهار شرکت تولیدکننده روغن موتور به صورت آزمایشی به عرضه و فروش محصولات خود در سامانه جامع به نمایندگان و عاملینی که کد نقش دریافت کرده اند، اقدام می کنند.

عباس تابش گفت: از ۱۷مهر فروش و عرضه محصولات روغن موتور صرفا به عاملان و خریداران دارای پروانه کسب که در سامانه جامع تجارت دارای کد هستند، منوط شده و در غیر این صورت تخلف محسوب خواهد شد.

اثر مستقیم بی‌کیفیتی روغن موتور بر کار تعمیرکاران خودرو

رییس اتحادیه تعمیرکاران خودرو تهران گفت: گرانی و بی‌کیفیتی روغن موتور بر کار تعمیرکاران خودرو اثر مستقیم دارد. مردم روغن خودروی خود را به دلیل گرانی دیرتر تعویض می‌کنند و این موضوع باعث آسیب به موتور خودرو می‌شود که در نهایت مشتری آن را از چشم تعمیرکار می‌بیند.

عرضه روغن‌های تقلبی با شگرد‌هایی مختلفی صورت می‌گیرد که حتی فروشندگان  یا تعمیرگاه‌های تعویض روغن که متخصص در انجام این کار هستند نیز متوجه تقلبی بودن برخی از گالن‌های روغن نمی‌شوند.

یکی از تعمیرکاران خودرو می گوید: افراد متقلب گالن‌های تقلبی را که دارای هالوگرام است را در کارتن‌های ۶ عددی جاسازی می‌کنند؛ در واقع از هر ۶ عدد گالن روغن تعداد سه یا چهار گالن آن تقلبی و مابقی اصلی است.

شگرد متقلبان در فروش روغن موتور تقلبی!

یکی دیگر از شگرد‌های این افراد، خریداری بشکه‌های خالی روغن موتور شرکت‌های معتبر و پر کردن آن‌ها با روغن‌های نامرغوب است و پس از پرس کردن در بشکه، آن را در بازار به فروش می‌رسانند.

به گفته تعمیرکاران خودرو، روغن موتوری که به خوبی تصفیه شده، مشکلی برای خودرو ایجاد نمی کند، اما تشخیص این موضوع توسط مالک خودرو یا فروشنده به سختی صورت می‌گیرد و در خیلی موارد غیرممکن است و این همان فرصتی است که برخی سودجویان برای کسب درآمد از آن استفاده می‌کنند.

آنطور که داوود سعادتی نژاد می گوید تا کنون قیمت روغن موتور را کارخانه تعیین می کرده و خود کارخانه این قیمت را روی این محصول درج می کرده است اما اکنون این قیمت در سامانه جامع تجارت درج می شود.

به گفته رییس اتحادیه صنف فروشندگان روغن موتور برند تولید روغن موتور فرق می کند. در کشور پنج شرکت تولیدکننده وجود دارد که مجوز دارند اما مابقی نیز روغن موتورهای تقلبی تولید می کنند.

روغن موتورهای تقلبی بیشتر در شهرستان ها ساخته می شود و استانداردی ندارند. رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن، فیلتر، پنجرگیران و فیلترسازان تهران گفته بود کاهش ۳۰ درصدی عرضه و افزایش ۴۱ درصدی قیمت روغن موتور، از ابتدای امسال، عامل اصلی افزایش سهم محصولات تقلبی در بازار بوده است.

در ۹ ماهه ابتدایی امسال، ۲۶ هزار و ۷۹۳ فقره بازرسی از واحد‌های توزیع روغن موتور انجام شده است که در این راستا یک هزار و ۵۹۹ فقره به ارزش بیش از ۱۷.۲ میلیارد تومان تشکیل شده است.

همچنین در کارگروه تنظیم بازار با اعلام اینکه ارز تخصیص یافته به روغن نباتی حدود ۴۰ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است، اعلام شد که در لایه‌های مختلف مصرف کننده اعم از صنف، صنعت و خانوار ذخیره‌سازی روغن‌نباتی به خوبی انجام گرفته است.

بر اساس اطلاعات انجمن تخصصی مربوطه، در ۹ ماهه امسال میزان تولید و توزیع روغن نباتی اعم از خانوار، صنف و صنعت افزایش ۳۳ درصدی داشته است.

همچنین میزان تولید و توزیع روغن نباتی اعم از خانوار، صنف و صنعت در آذر ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب ۵۲ درصد و ۴۹ درصد افزایشی بوده است.

گزارش از فائزه شعبانی اصل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو سامانه جامع تجارت تعمیرکاران خودرو سامانه جامع روغن موتورهای روغن موتور روغن نباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۷۳ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۹۰ میلیون تومان

۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان

انتهای پیام/

کد خبر: 1229508 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • قیمت روز محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟